Sainz: Vasárnap élnünk kell a lehetőségekkel! - F1VILÁG.HU

Sainz: Vasárnap élnünk kell a lehetőségekkel!

HIRDETÉS
Carlos Sainz, a Ferrari versenyzője úgy gondolja, a Magyar Nagydíj vasárnapján jó lehetőségek adódhatnak számára a 4. helyről indulva, amelyeket adott esetben muszáj lesz megragadniuk — így nincs helye hibának a versenyen. 

A Ferrari teljesítménye az elmúlt hetekben elmaradt az élmezőnyétől, azonban most módosított padlólemezzel érkezett Magyarországra az istálló, amitől mindenképpen javulást vártak a teljesítményükben. Sainz szerint ez megtörtént, azonban a 4. hely volt a maximum, amit elérhettek az időmérő edzésen.

„Összességében jól sikerült a kvalifikációnk, nagyon erős köröket futottunk, amikor pályán voltunk, a határig nyomtuk“ — nyilatkozta Sainz. 

„Fejlődtünk egy kicsit ezen a hétvégén, de az eredménytáblát nézve azt hiszem, a 4. hely volt a legjobb, amit elérhettünk.“

A spanyol pilóta felhívta a csapat figyelmét arra, hogy nem hibázhatnak vasárnap, hiszen ilyen szoros küzdelemben ezt nem engedhetik meg maguknak. 

„Vasárnap rendkívül koncentráltnak kell lennünk az egész versenyen, mert adódhatnak lehetőségek, és meg kell bizonyosodnunk róla, hogy tudunk élni velük.  Versenyre fel!“

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!