Friss hírek

Schumi emlékezetessé tenné a jublieumi hétvégét

Lassan 20 esztendeje, hogy az immáron hétszeres világbajnok Michael Schumacher először gurult pályára forma-1-es autóval a Belga Nagydíjnak otthont adó Spa-Francorchampsban.


Lassan 20 esztendeje, hogy az immáron hétszeres világbajnok Michael Schumacher először gurult pályára forma-1-es autóval a Belga Nagydíjnak otthont adó Spa-Francorchampsban.

A Mercedes GP versenyzője tehát különleges hétvégének néz elébe, és természetesen szeretné emlékezetessé tenni a Belga Nagydíjat önmaga, valamint rajongói számára.

„A spái verseny nyilvánvalóan nagyon különleges lesz, hiszen itt teljesítettem első F1-es futamomat 20 esztendővel ezelőtt” – mondta Schumacher a Mercedes GP hivatalos weboldalának nyilatkozva.

„Nehéz elhinni, hogy mindez ilyen régen történt. Nagyon sok minden változott 20 év alatt, egy dolog azonban nem: a pálya továbbra is szenzációs. Egyszerűen csak imádom a környezetét, a vonalvezetését a dombokkal együtt.”

Schumacher hozzátette, hálás rajongóinak, akik tartalmas karrierje során mindvégig támogatták őt és kiálltak mellette.

„Spa számomra mindig is amolyan nappali marad, hiszen oly sok figyelemreméltó dolog történt velem itt pályafutásom alatt. Éppen ezért szeretném egy óriási köszönömöt küldeni minden egyes rajongómnak a hűségért és a támogatásért, melyet ezalatt a 20 év alatt élvezhettem, és élvezem visszatérésem óta is.”

A német versenyző természetesen szeretné szép eredménnyel megünnepelni ezt a jeles alkalmat, és elmondása szerint jól felkészültek arra, hogy újult erővel – közel egy hónapnyi pihenő után – ismét harcba szálljanak a versenypályán.

„Ami pedig a sportot illeti: mindannyian újult erővel, motiváltan térünk vissza a nyári szünetről, és megpróbáljuk emlékezetessé tenni a Belga Nagydíjat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!