Stevens biztos benne, helye lesz a Manornál

A Manor versenyzője, Will Stevens meg van győződve arról, 2016-ban is a brit kiscsapatnál folytathatja autóversenyzői pályafutását.


A Manor versenyzője, Will Stevens meg van győződve arról, 2016-ban is a brit kiscsapatnál folytathatja autóversenyzői pályafutását.

Az ifjú versenyző azt követően csatlakozott a komoly gondokkal küszködő istállóhoz, hogy a 2014-es Abu Dhabi Nagydíjon bemutatkozhatott a Caterham színeiben.

A jelenlegi F1-es mezőnyből csupán a Manornál nincs még döntés a jövő évi versenyzőfelállás kapcsán, noha úgy tudni, Rio Haryanto az indonéz kormány hathatós segítségével jövőre bemutatkozhat a Forma-1-ben.

Will Stevens mindazonáltal biztos benne, ő is a Manor versenyzője lesz 2016-ban.

„Ahogy korábban nyilatkoztam, jó helyzetben vagyunk” – mondta a brit versenyző.

„Nyilván jó lenne, ha mihamarabb rendeződne minden, hiszen jó úgy nekivágni a téli szünetnek, hogy hátradőlhet az ember. De meggyőződésem, hogy már nem kell sokat várni. Hogy mennyire is vagyok biztos abban, hogy helyem lesz az F1-ben jövőre, nos, azt kell mondanom, 100 százalékig.”

„Nagyon produktív egyeztetéseken vagyunk túl, és minden a megfelelő irányba halad.”

A 24 esztendős versenyző azt mondja, nemcsak jövőre, de még évekig szeretne az F1-ben versenyezni.

„Szeretnénk elérni azt, hogy a jövő év végén ne üljünk itt ugyanígy, azt mondogatva, hogy vajon kapok-e ülést 2017-re. Nem sok ülés maradt, de jó helyzetben vagyok. Ha bárki nálam kedvezőbb pozícióban lenne, már aláírta volna a szerződését.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!