Friss hírek

Stroll: Teszteltetnem kellett volna magam

Lance Stroll, a Racing Point pilótája úgy érzi, teszteltetnie kellett volna magát az Eifel Nagydíjon, amikor rosszul érezte magát.

Stroll az Eifel Nagydíj hétvégéjén lett rosszul, gyomorpanaszokkal küzdött, olyannyira, hogy már a szombati napot is kihagyta, majd hazautazott. A kanadai pilótának végül vasárnap pozitív lett a koronavírus-tesztje. 

A fiatal versenyző úgy gondolja, utólag már másképp cselekedne: már szombaton leteszteltette volna magát – annak ellenére, hogy miután rosszul lett, egy csapattaggal sem találkozott. 

Hirdetés
 

„Jól érzem magam, a tüneteim nagyon enyhék voltak. Nem volt problémám, így örülök, hogy visszatérhetek” – mondta Stroll a Portugál Nagydíj helyszínén, ahol már részt vehet, miután negatív tesztet produkált. 

„Minden óvintézkedést betartottam, szombaton minden kapcsolatot megszakítottam a csapattal, amikor rosszabbul lettem. De teszteltetnem kellett volna magam.”

Nem volt kapcsolatom egy csapattaggal sem, csak a tréneremmel és az asszisztensemmel, Lucyvel. Mindketten karanténba kerültek” – folytatta. 

Stroll telefonon egyeztetett orvosával, aki a tünetek alapján megállapította, hogy a kanadai versenyzőnek nem koronavírus okozza a problémáit. A Racing Point pilótája elmondta, ő sem gondolta volna, hogy koronavírusos. 

„Fogalmam nem volt róla” – mondta. „Akkor nem gondoltam volna, hogy koronavírusom van. Később kiderült, hogy az volt, és teszteltetnem kellett volna magam. De az orvosommal együtt arra a következtetésre jutottunk, hogy nem gondoltuk, hogy koronavírusom van.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!