Bahreini Nagydíj
Vitaly Petrov Alexander Petrov

Szívszorító sorokkal búcsúzik meggyilkolt édesapjától Petrov

Szívszorító sorokkal búcsúzik meggyilkolt édesapjától Petrov

Szívszorító üzenetet tett közzé kedden közösségi oldalán a korábbi Forma-1-es versenyző, Vitaly Petrov, akinek édesapja múlt hétvégén gyilkosság áldozata lett Oroszországban.

Petrov versenybíróként érkezett meg a Forma-1-es Portugál Nagydíj helyszínére, Portimaóba, ám szombaton sürgősen haza kellett utaznia, kiderült ugyanis, édesapja életét veszítette.

Alexander Petrovot oroszországi jelentések szerint egy bérgyilkos lőtte le szombaton. A 61 éves üzletember és politikus nem élte túl a támadást.

„Ez a legrosszabb dolog, ami velem történt. Szomorúságom határtalan. A szívem szakad meg” – írta közösségi oldalán napokkal a tragédia után Vitaly Petrov volt F1-es versenyző.

„A családunk elveszítette a világ legszerethetőbb, legőszintébb és legkedvesebb emberét. A testvérem, én és édesanyám egyszerűen nem tudjuk elhinni, ami történt. Bár távozott, továbbra is velünk él, tovább él bennem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!