Trulli meglepetésre készül Törökországban - F1VILÁG.HU

Trulli meglepetésre készül Törökországban

HIRDETÉS

Jarno Trulli optimistán várja a hétvégi Török Nagydíjat, mert biztos benne, hogy a Toyota képes lesz megtartani lendületét, és jól fog szerepelni Isztambulban.

Jarno Trulli optimistán várja a hétvégi Török Nagydíjat, mert biztos benne, hogy a Toyota képes lesz megtartani lendületét, és jól fog szerepelni Isztambulban.

Az olasz versenyző azonban tisztában van azzal, hogy csapatának a maximumot kell nyújtania, ha harcba akar szállni a pontszerző helyekért, és ki akar törni a középmezőnyből a hétvégi megmérettetésen.

Trulli, aki az idei évben kivétel nélkül az első tízben végzett az időmérő edzésen, az elmúlt három versenyen pontokat szerzett.

“Ismét magabiztos vagyok, mert Spanyolországban megmutattuk, hogy igen erősek vagyunk. Azonban az is kiderült, hogy mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy az első hatban végezzünk. Nem szabad lazsálnunk, a maximumot kell nyújtanunk” – mondta Trulli a csapat előzetesében.

“Nagyon szoros a harc, így a legkisebb változtatások is komoly különbséget eredményezhetnek, így nagyon keményen kell hajtanunk. Eddig minden egyes pályán versenyképesek voltunk az idei évben, ezért úgy érezzük, most is bekerülhetünk az első tízbe az időmérő edzésen, és harcba szállhatunk a pontszerző helyekért a versenyen.”

Csapattársa, Timo Glock szintén optimistán várja a hétvégi futamot, hiszen a német pilóta jól szerepelt az elmúlt években Isztambulban, ahol 2006-ban győzelmet aratott a GP2-es bajnokságban.

“Szép emlékeim vannak Törökországról, mert jó eredményeket értem el, és érdekes versenyeket teljesítettem ezen a pályán még GP2-es pályafutásom során. Emlékszem, hogy milyen szoros küzdelmet vívtam Lewis Hamiltonnal 2006-ban, és megnyertem a sprintversenyt a tavalyi szezonban. Nem emlékszem arra, hogy valaha is az első négy helynél rosszabb pozícióban végeztem volna Törökországban, így abszolút optimista vagyok” – mondta Glock.

“Autóink eddig fantasztikusan teljesítettek az idei évben, és tovább fogunk javulni ezen a hétvégén, ami azt bizonyítja, hogy a csapat összes tagja nagyon keményen dolgozik. A spanyol hétvége nem volt egyszerű számomra, de bízom benne, hogy Törökországban nagyobb szerencsém lesz, és megszerezhetem első pontjaimat a Toyota színeiben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!