Friss hírek

Új padlólemezt vitt pályára az Aston Martin Bahreinben

BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT, BAHRAIN - MARCH 12: Sebastian Vettel, Aston Martin AMR21 during the Bahrain March testing at Bahrain International Circuit on Friday March 12, 2021 in Sakhir, Bahrain. (Photo by Zak Mauger / LAT Images)
Egy továbbfejlesztett padlólemezzel gurult pályára a Forma-1-es csapatok bahreini tesztjének nyitónapján az Aston Martin csapata.

A silverstone-i istálló Sebastian Vettellel kezdte meg a munkát délelőtt, a német versenyzőt pedig Lance Stroll váltotta délutánra.

Az Aston Martin már rögtön a hivatalos bemutató után pályára vitte AMR21-es kódjelű versenyautóját Silverstone-ban, a bahreini teszten viszont már több változtatás is észrevehető volt az új modellen.

Mivel a padlólemezre vonatkozó szabályokon változtattak az idei évre, hogy csökkentsék az autók aerodinamikai leszorítóerejét, természetesen ez egy olyan területe az idei versenygépeknek, melyre érdemes odafigyelni.

Az Aston Martin a mai teszten már egy módosított padlólemezzel gurult pályára: az elem oldalán több bevágás is látható, és kiegészítő szárnyelemek kerültek a hátsó kerekek elé.

A cél természetesen az, hogy a szabályváltozások által elveszített leszorítóerőből a lehető legtöbbet visszanyerje a csapat.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!