Verstappen: Álmodozhatunk, reménykedhetünk, de... - F1VILÁG.HU

Verstappen: Álmodozhatunk, reménykedhetünk, de…

HIRDETÉS
Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője úgy gondolja, a következő, 70. Évforduló Nagydíjon sem lesz esélyük a Mercedesszel szemben.
NORTHAMPTON, ENGLAND - AUGUST 01: The cars of Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP, Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing and Valtteri Bottas of Finland and Mercedes GP in parc ferme after qualifying for the F1 Grand Prix of Great Britain at Silverstone on August 01, 2020 in Northampton, England. (Photo by Will Oliver/Pool via Getty Images)

Az előző hétvégi Brit Nagydíjon Lewis Hamilton defektes autóval nyerte meg a versenyt, előnye akkora volt Verstappennel szemben (és ugyan az is hozzátett a dologhoz, hogy az utolsó körökben a holland kerékcserére is kijött). 

A Mercedes fölénye megkérdőjelezhetetlen volt a hétvégén, és Verstappen szerint nem szabad illúziókat kergetniük, biztos benne, hogy a 70. Évforduló Nagydíján sem lesz másképp.

A kérdésre, közelebb lesznek-e ezen a hétvégén a Mercedeshez, Verstappen így válaszolt: 

„Normális esetben nem. Akkora a különbség… Talán egy tizedet találunk vagy másfelet, oké, akkor egy kicsit közelebb leszünk… De ez nem elég.”

„Megpróbálom, de jelenleg ez nem lehetséges” – mondta. 

„Realistának kell lennünk. Álmodozhatunk, reménykedhetünk, de úgy gondolom, sokkal fontosabb, hogy reálisan nézzük a dolgokat, mert ez visz minket előre. Ha folyamatosan álmodozunk az esélyről, attól nem lesz… Dolgoznunk kell.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!