Friss hírek

Verstappen egy kicsit olyan, mint Räikkönen?

A korábbi világbajnokhoz, Kimi Räikkönenhez hasonlította a Red Bull ifjú versenyzőjét, Max Verstappent a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke.

Jean Todt a minap egy interjúban beszélt arról, szerinte a két versenyző főleg természetükben hasonlít egymásra, mindketten képesek ugyanis teljesen kizárni a külvilágot annak érdekében, hogy feladatukra, a versenyzésre koncentráljanak.

„Bizonyos szempontból Max egy kicsit olyan, mint Kimi” – mondta a francia szakember a RacingNews365.com című internetes portálnak.

„Nagyon egyenes és nagyon tehetséges. Más irányba nagyon közönbösek, és a versenyzésre fókuszálnak.”

Todt említést tett az idei világbajnokság másik esélyeséről, Lewis Hamiltonról is. Azt mondja, tiszteli mindazt, amit a brit versenyző elért a versenypályán és azon kívül is.

„Kedvelem Lewist. Csodálom a kitartását. Természetesen könnyebb, ha a legjobb autót vezeted, és a legjobb csapatnál vagy ilyen sokáig. Megvan a szenvedélye. Azt gondolom, nagyon jó, hogy ennyire elkötelezett. Ez nem jelenti azt, hogy mindig egyet kell értenem azzal, ahogy elkötelezi magát, de hisz dolgokban, ki is fejezi ezt, és nekem ez tetszik, tisztelem érte.”

„Néha azt érzem, lehetne másképp is, de az a tény, hogy el akarja kötelezni magát, és minden területen tényező akar lenni, amiről azt érzi, hogy számít, szerintem tiszteletreméltó.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!