Friss hírek

Verstappen elárulta, kiket ültetne a saját F1-es álomcsapatába

Melyik két aktuális Forma-1-es pilótát ültetné saját csapatába Max Verstappen? Erre a kérdésre válaszolt a holland világbajnok.

A Mobil 1 Youtube-csatornájára került fel egy rövid videó, amelyben Max Verstappent egy rajongói kérdésre reagálva arra kérték, állítsa össze a saját F1-es álomcsapatát. Csak aktuális versenyzők közül választhatott, és magát nem mondhatta. Így állt össze az alábbi párosítás:

„Ezt nehéznek találom, mert sok jó pilóta van a mezőnyben. Azt hiszem, szükség lenne egy tapasztalt versenyzőre, szóval elsőként Fernandót [Alonso] választom. Melllé egy fiatal srácot, Landót [Norris] ültetném, szóval Fernando és Lando a válaszom.”

Hirdetés
 

Bár a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton nem fért be a Verstappen által kialakított keretbe, a holland pilóta az ő képességeit is nagyra tartja – ahogy George Russellét és Charles Leclerc-ét is.

„Ő a sportág valaha volt egyik legnagyobb pilótája, szóval nem is kérdés, hogy megfelelő autóval ő is esélyes lenne egy újabb világbajnoki címre. Ugyanez érvényes George-ra, Charles-ra és Landóra is. Egy arra alkalmas autóval bármelyikük képes lenne világbajnoki címet szerezni” – ismerte el riválisait egy korábbi interjújában Verstappen.

Hogy csapatvezetőnek kit választana, arra Verstappen számára egyetlen válasz létezett.

„A jelenlegi csapatvezetők közül mindig Christiant [Horner] választanám” – szögezte le.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!