Verstappen: Ezt jövő héten meg kell ismételnünk! - F1VILÁG.HU

Verstappen: Ezt jövő héten meg kell ismételnünk!

HIRDETÉS
Idei negyedik győzelmét szerezte a Forma-1-es Stájer Nagydíjon a Red Bull Forma-1-es csapatának versenyzője, Max Verstappen, aki így 18 pontra növelte előnyét a vb-címvédő Lewis Hamiltonnal szemben.
SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 27: Race winner Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing celebrates on the podium during the F1 Grand Prix of Styria at Red Bull Ring on June 27, 2021 in Spielberg, Austria. (Photo by Darko Vojinovic - Pool/Getty Images)

Verstappen a pole pozícióból rajtolt a spielbergi versenyen, és végül sima győzelmet aratott, a hajrában pedig 18 másodpercesre növelte előnyét Hamiltonnal szemben, aki az utolsó előtti kört megelőzően másodszor is a bokszba állt friss gumikért.

Verstappen a verseny után elárulta, nemcsak a Red Bull tempója volt nagyon jó vasárnap délután, hanem a gumikezelés is.

„Rögtön remek volt az autó egyensúlya, és gyakorlatilag kezdettől fogva jó volt menedzselni a gumikat” – mondta a holland versenyző. „Még a végén is azt éreztem, hogy maradtak gumik.”

„1 körrel korábban álltak ki, mi pedig reagáltunk, utána pedig csak mentünk előre, próbáltuk tartani a köridőket. És ez ma remekül ment.”

A Forma-1 mezőnye jövő hétvégén újra a Red Bull Ringen vendégeskedik, hiszen az Osztrák Nagydíjat is megtartják Spielbergben. Verstappen azt mondja, megpróbálnak még jobbak lenni a következő versenyen.

„Nagyon pozitív ez a teljesítmény. De természetesen jövő héten újra meg kell majd mutatunk, szóval nyilván megnézzük majd, mi tudnánk jobban csinálni. Várom már a jövő hetet.”

„Továbbra is így kell nyomnunk, nagyon keményen, és akkor meggyőződésem, hogy nagyon jó munkát végezhetünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!