Verstappen: Meg akartam nyerni ezt a harcot

Fotó: Red Bull Racing
SOCHI, RUSSIA - SEPTEMBER 28: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing prepares to drive in the garage during practice for the Formula One Grand Prix of Russia at Sochi Autodrom on September 28, 2018 in Sochi, Russia. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Csupán az időmérő első szakaszában láthattuk a Red Bull pilótáit a pályán, hiszen a motorbüntetésük miatt amúgy is a rajtrács végéről indulhatnak a holnapi orosz futamon.

Ettől függetlenül úgy tűnt, Verstappen mindenképpen Ricciardo előtt szeretne végezni.

„Lehet, hogy a motorbüntetések miatt a mezőny végéről rajtolhatunk, de ettől még a csapattársam és köztem folytatódott a csata. Csak meg akartam nyerni ezt a harcot.” – kezdte a holland.

És meg is nyerte a holland, aki inkább ment egy plusz kört, hogy biztosra menjen.

Az első köröm nem volt olyan jó, ahogyan azt szerettem volna, de az igaz, hogy akkor még nem a maximumon mentem, úgyhogy miután láttam, hogy Ricciardo gyorsabb nálam, mentem még egy extra kört.

Verstappennek azonban jelenése volt az FIA-nál, mivel túl gyorsan hajtott a sárga zászlós etapban. Kérdés, ez újabb büntetést von-e maga után.

A holland úgy véli, megvan az esélyük arra, hogy előrébb végezzenek a futamon.

Meglátjuk, mi lesz holnap, de bizakodom. Úgy gondolom, hogy bár hiába vagyunk a mezőny végén, attól még van esélyünk. Persze ideálisabb lett volna, ha büntetések nélkül versenyzünk, de most ebből a helyzetből kell kihoznunk a maximumot. Szerintem a második vagy harmadik legjobb autó a miénk, úgyhogy ha jól jön ki a lépés, hamar előrébb is kerülhetünk.” – tette hozzá.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

No Content Available
HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!