Verstappen: Meg akartam nyerni ezt a harcot - F1VILÁG.HU

Verstappen: Meg akartam nyerni ezt a harcot

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Csupán az időmérő első szakaszában láthattuk a Red Bull pilótáit a pályán, hiszen a motorbüntetésük miatt amúgy is a rajtrács végéről indulhatnak a holnapi orosz futamon.

Ettől függetlenül úgy tűnt, Verstappen mindenképpen Ricciardo előtt szeretne végezni.

„Lehet, hogy a motorbüntetések miatt a mezőny végéről rajtolhatunk, de ettől még a csapattársam és köztem folytatódott a csata. Csak meg akartam nyerni ezt a harcot.” – kezdte a holland.

És meg is nyerte a holland, aki inkább ment egy plusz kört, hogy biztosra menjen.

Az első köröm nem volt olyan jó, ahogyan azt szerettem volna, de az igaz, hogy akkor még nem a maximumon mentem, úgyhogy miután láttam, hogy Ricciardo gyorsabb nálam, mentem még egy extra kört.

Verstappennek azonban jelenése volt az FIA-nál, mivel túl gyorsan hajtott a sárga zászlós etapban. Kérdés, ez újabb büntetést von-e maga után.

A holland úgy véli, megvan az esélyük arra, hogy előrébb végezzenek a futamon.

Meglátjuk, mi lesz holnap, de bizakodom. Úgy gondolom, hogy bár hiába vagyunk a mezőny végén, attól még van esélyünk. Persze ideálisabb lett volna, ha büntetések nélkül versenyzünk, de most ebből a helyzetből kell kihoznunk a maximumot. Szerintem a második vagy harmadik legjobb autó a miénk, úgyhogy ha jól jön ki a lépés, hamar előrébb is kerülhetünk.” – tette hozzá.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!