Friss hírek

Verstappen necces pillanata: Leclerc majdnem leszedte az első szárnyam!

Egy rendkívül mozgalmas versenyt követően sikerült dobogóra állnia a vasárnapi Orosz Nagydíjon Max Verstappennek, a holland pilótának pedig volt néhány hajmeresztő pillanata a futam során.

Motorcseréje miatt a Red Bull versenyzője az utolsó helyről vágott neki a versenynek, és már rögtön a felvezető körben arra panaszkodott, hogy valami gondja van autójának akkumulátorával.

Végül megoldódott a dolog, Verstappen el tudott rajtolni, és végül Lewis Hamilton mögött, a 2. helyen intette le a kockás zászló.

Hirdetés
 

„Nem tudom, mi történt. Szerintem csak azért volt, mert túl lassan mentünk a rajtrácsra. De amint elkezdtem gyorsítani, már minden rendben volt” – mondta a futam eleji problémával kapcsolatban.

A verseny 10. körében aztán Verstappen közel került ahhoz, hogy balesetbe keveredjen, amikor kis híján összeütközött a Sebastian Vettellel csatázó Charles Leclerc-rel.

„Charles Sebbel harcolt előttem, és gyakorlatilag fej-fej mellett mentek a 2-es kanyartól egészen a 7-esig” – mondta Verstappen a verseny után.

„Én egy kicsit le voltam maradva, de nyilván harcoltak egymással, én pedig jól gyorsítottam ki az 5-ösből. Charles előzni próbálta őt, de egy kicsit mélyet fékezett, szóval Seb visszaelőzte őt. Aztán szerintem nem is vette észre, hogy ennyire közel voltam, egyszerűen csak jobbra húzta az autóját, nekem pedig el kellett kerülnöm őt, és majdnem leszedte az első szárnyamat!”

„Végül jól sült el a dolog, de elég hektikus pár kanyar volt – már csak látni azt, ahogy küzdenek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!