Vettel: Bárcsak beszélhetnék most Laudával

GP STYRIA F1/2020 - SABATO 11/07/2020 credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője elmondta, bárcsak beszélgethetne jelenlegi helyzetéről, jövőjéről Niki Laudával, és meghallgathatná a bajnok őszinte véleményét.

A Ferrari a szezon előtt bejelentette, a 2021-es szezonban elválnak útjaik Vettellel, így a német jelenleg is versenyzői ülést keres. 

A hírek szerint a Ferrari és Vettel viszonya az utóbbi időben megromlott, és olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy akár már az idei évben, szezon közben is elköszönhetnek egymástól – Vettel azonban ezeket az értesüléseket tagadta. 

Vettel az ORF-nek adott interjújában mesélt jövőjéről, amikor feltették neki a kérdést, hogy – miután Niki Lauda sokszor emlegette, hogy a Ferrarinál világbajnokként is gyakran kerülhetnek a pilóták hálátlan helyzetbe – nem érzi-e úgy, hogy ki akarják őt tuszkolni a csapatból? 

„Nem” – válaszolta határozottan a német. 

Segítene, ha Niki még mindig itt lenne, és megkérdezhetném őt. Ő mindig kimondta, amit gondolt” – mondta Vettel, és hozzátette, nincsenek rossz érzései a csapat felé. 

„Továbbra is úgy gondolom, hogy nincs rossz szándék a csapat oldaláról. Hiszem, hogy mindent, amit kaptam a csapattól az elmúlt években, vissza akarom adni nekik. Ez a célom.” 

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS