Vettel: Csak néhány kör kellett volna még - F1VILÁG.HU

Vettel: Csak néhány kör kellett volna még

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, az Aston Martin F1-es versenyzője összességében a Francia Nagydíjjal és a csapat jelenlegi helyzetével is elégedett, és szerinte csak néhány kör kellett volna, hogy további pontokat szerezzenek a versenyen.
Sebastian Vettel, Aston Martin AMR21

Vettel szombaton úgy nyilatkozott, az autójuk inkább a futamra van beállítva, ezért bízott benne, hogy a versenytempójuk segíti majd őket, és a pontszerzők közé kerülhetnek a Francia Nagydíjon. 

A német pilóta végül a 12. helyről rajtolva a 9. pozícióban zárt, amivel összességében elégedett, de úgy gondolja, még néhány kör, és akár még több helyet is javíthatott volna. 

„Őszintén szólva nem szeretem a pályát, és ehhez képest jól teljesítettünk” – nyilatkozta Vettel. „Ez egy jó verseny volt számunkra, kipróbáltunk valami mást, és a tempónk is remek volt. Versenyben voltunk az Alpine-okkal és Pierre-rel [Gasly] is a végén. A McLarenek kicsit gyorsabbak voltak, a végén csak néhány kör kellett volna, hogy valamivel több pontot szerezzünk, de összességében rendben volt.”

A kérdésre, várja-e már, hogy jövő héten a Red Bull Ringen versenyezzen, Vettel így felelt: „Igen, sokkal jobban szeretem azt a pályát, szóval ez csak segíthet. Meglátjuk, hogy ott hogy alakul.”

Vettel úgy érzi, egyre inkább összeszokik a csapattal, és otthonosabban érzi magát az autóban ülve is. 

„Minél több időt töltesz el a csapattal, annál jobban mennek a dolgok”- mondta. „Minden év más, meg kell érteni a dolgokat, szóval szerintem rendben vagyunk. Elégedett vagyok azzal, ahol most állunk, és ez nem azt jelenti, hogy mindig tökéletesen teljesítünk, de összességében minden rendben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!