Portugál Nagydíj
GP TOSCANA FERRARI 1000 F1/2020 -  DOMENICA 13/09/2020  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Fotó: Scuderia Ferrari

Vettel: Jobb lett a Ferrarim, de…

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Vettel: Jobb lett a Ferrarim, de…

Sebastian Vettel, a Ferrari pilótája számára pozitívan indult az Orosz Nagydíj pénteki edzésnapja: a német úgy érzi, határozottan jobb volt vezetni autóját, mint az elmúlt versenyhétvégéken.

Vettel az első szabadedzésen a 9., a második tréningen a 10. helyen zárt – utóbbi gyakorláson a két Mercedes végzett az élen, 1 másodperces előnnyel a 3. helyezett Daniel Ricciardóhoz képest. 

Vettel 250. nagydíjára készül a hétvégén, ahova a Ferrari új fejlesztéseket is magával hozott: módosított első vezetőszárnnyal érkeztek az olaszok Szocsiba, valamint a hátsó szárny véglapjain is változtattak. 

„Ez köridők tekintetében nem jelent majd óriási ugrást, de legalább a vezetés-érzésnek jobbnak kell lennie” – mondta Vettel a fejlesztésekről. 

„Ez nem volt egy szokásos péntek, a Ferrarim jobban működött, mint az elmúlt versenyeken. De természetesen bőven van még tér a fejlődésre. Ha az első kettőt nem számítjuk, akkor ez egy tisztességes eredmény volt részünkről.”

„Abból indulok ki, hogy szokásosan nagyon szoros lesz a küzdelem a középmezőnyben. Nem lesz könnyű hibátlan kört teljesíteni. Ennél is fontosabb, hogy technikailag zökkenőmentes legyen a dolog, és az, hogy tiszta legyen előttünk a pálya a gyorskörön.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!