Vettel: Még van tartalék a Ferrariban - F1VILÁG.HU

Vettel: Még van tartalék a Ferrariban

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője megnyerte a Német Nagydíj első szabadedzését, a másodikon pedig csapattársa, Charles Leclerc mögött a második helyen végzett.
GP GERMANIA F1/2019 - GIOVEDÌ 25/07/2019 
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel

Vettel összességében elégedetten zárta a Német Nagydíj pénteki edzésnapját, a Ferrari versenygépei ugyanis erősnek bizonyultak az első két gyakorláson. A Ferrarik mindkét szabadedzésen legfőbb riválisaik, a Mercedes előtt végeztek. 

Pénteken óriási hőség fogadta a mezőnyt a Hockenheimringen – a nagy meleg nem kedvez a Mercedes versenygépeinek, ezzel kapcsolatban Lewis Hamilton már el is mondta aggodalmait

A második szabadedzést követően Vettel úgy nyilatkozott, egyáltalán nem lehet az erőviszonyokra következtetni a mai eredmények alapján, azonban bízik benne, hogy erős formájukat az időmérőn és a versenyen is megtartják majd. 

„Rendben volt, nehéz megmondani, hogy hol állunk, és nehéz olvasni az eredményekből, mert nem tudjuk, hogy a Red Bull és a Mercedes mit csinált, és mennyire tekerték le a motort. Jó lenne, ha vasárnap is ugyanez lenne az eredmény, de majd meglátjuk” – nyilatkozta a német. 

„Az idei évben voltak hullámvölgyek az autóval kapcsolatban, de ma elég jól működött, szóval boldog vagyok. Még lehettünk volna gyorsabbak is egy kicsit, szóval remélhetőleg ezt a formánkat visszük tovább holnapra is.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!