Virtuális F1-es bajnokság indul hétvégén! - F1VILÁG.HU

Virtuális F1-es bajnokság indul hétvégén!

HIRDETÉS
Egy új, virtuális Forma-1-es bajnokságot indítanak hamarosan a száguldó cirkusz szervezői, melyeken számos jelenlegi F1-es pilóta is elindul majd. A cél, hogy a júniusig verseny nélkül maradó rajongók virtuális küzdelmeket láthassanak.
F1 2019 PC Game

A múlt hétvégén elmaradt Ausztrál Nagydíj helyett is tartottak már egy virtuális versenyt, melyen számos ismert sportoló és autóversenyző, illetve híresség Lando Norris is tiszteletét tette, hazánkat pedig Bereznay Dani képviselte. Nem is akárhogy: a pole-ból indulva megnyerte a virtuális versenyt!

A Forma-1 pénteken hivatalos közleményben jelentette be, egy új szériát indítanak F1-es versenyzők részvételével, és azokon a versenypályákon tartják a futamokat, melyek egyelőre nem rendezhetnek valódi F1-es küzdelmeket.

A bajnokság már ezen a hétvégén, március 22-én megkezdődik a Virtuális Bahreini Nagydíjjal, a küzdelmek pedig májusig tartanak.

Hogy biztosítsák a résztvevők biztonságát, mindenki távolról csatlakozik majd, a közvetítés pedig magyar idő szerint vasárnap 9 órakor kezdődik majd – a tervek szerint a Gfinity Esports Arenából.

A bajnokságot a Forma-1 hivatalos PC-szoftverével, az F1 2019-cel bonyolítják majd le, a vasárnapi verseny hossza pedig 28 körös lesz majd.

A futamot élőben közvetítjük majd az F1Világon.

Hogy pontosan kik vesznek majd részt a sorozatban, arról az F1 rövidesen tájékoztatást ad.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!