Friss hírek

Visszatér a versenypályára a belgiumi horrorbalesetet túlélő Correa

Visszatér az autóversenyzéshez a 2019-ben horrorbalesetet szenvedő Juan Manuel Correa. A fiatal pilóta súlyos lábsérüléseket szerzett abban az incidensben, mely a Forma-2-es versenytárs, Anthoine Hubert életébe került.

A tragikus baleset a Forma-1-es Belga Nagydíj hétvégéjén történt: Hubert autója megcsúszott az Eau-Rouge-ban, a nagy sebességgel érkező Correa pedig oldalról eltalálta a pályára visszacsúszó rivális versenygépét.

A balesetben Hubert életét veszítette, Correa pedig súlyos lábsérülésekkel került kórházba, jó ideig mesterséges kómában tartották.

A 21 esztendős tehetség mindent megtett azért, hogy visszatérjen a versenypályára, ez pedig idén meg is történik majd: Correa a Forma-3-ban állhat rajthoz idén az ART színeiben.

„A céljaim egy kicsit előrébb járnak már, mint idén, hiszen még sokat kell tennem, másfél éve nem vezettem autót, és rengeteget kell tanulnom” – mondta a fiatal pilóta.

„Nyitottan állok hozzá ehhez a szezonhoz, nem fogok nyomást helyezni magamra. Mindent beleadok majd, azt fogom csinálni, amit imádok, és ez már eleve egy győzelem.”

A Forma-3-as bajnokság összesen 7 versenyhétvégéből áll majd, melyek mindegyikén 3 futamot rendeznek. Az idény május 8-án rajtol Barcelonában.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!