Friss hírek

Visszatér a Williamshez Jenson Button

Visszatér a Williams Forma-1-es csapatához a száguldó cirkuszban 2009-ben világbajnoki címet szerző Jenson Button – természetesen nem versenyzőként, hanem tanácsadóként!

A brit autóversenyző 2000-ben a brit csapat színeiben mutatkozott be a királykategóriában, ám mindössze 17 versenyen állt rajthoz a grove-i istálló színeiben, egy évvel később ugyanis már a Benetton csapatát erősítette.

Button 2009-ben a Brawn színeiben szerzett világbajnoki címet a Forma-1-ben, majd 2016 végén a McLarentől vonult vissza – igaz, 2017-ben egy futam erejéig Fernando Alonso helyett még rajthoz állt az F1-ben.

Hirdetés
 

A Williams pénteken jelentette be, több évre szóló szerződést kötöttek Buttonnal, aki a továbbiakban tanácsadóként segíti majd az istálló munkáját.

„Nagyon örülök, hogy újra elmondhatom, aláírtam a Williamshez!” – mondta a volt F1-es pilóta. „Akkoriban, 19 évesen ez a pillanat megváltoztatta az életemet, és bár 20 éve volt, olyan, mintha soha nem is távoztam volna.”

„Sir Frank Williams bizalmat szavazott nekem, és ezért örökké hálás leszek, és hihetetlenül izgalmasnak tartom, hogy lehetőségem van a visszatérésre, és ismét hozzásegíthetem a csapatot ahhoz, hogy sikeres legyen. Sok kemény munka vár ránk, de nincs kétségem afelől, hogy hihetetlenül fényes jövő vár erre a fantasztikus csapata, és alig várom már, hogy elkezdődjön.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Visszatér a Williamshez Jenson Button
Horner állítja, nem szegett szabályt a Red Bull
Hamilton a leggyorsabb a szingapúri nyitóedzésen!
Sajtóhír: De Vries aláírt az AlphaTaurihoz!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!