Wolff a kettős dobogó után: Még nem vagyunk elég gyorsak - F1VILÁG.HU

Wolff a kettős dobogó után: Még nem vagyunk elég gyorsak

HIRDETÉS
A Mercedes a maximumot hozta ki az F1-es Francia Nagydíjból, miután a csapat kettős dobogót szerzett: Lewis Hamilton a 2., George Russell pedig a 3. helyen ért célba.
Lewis Hamilton Mercedes

Habár még teljesítményben elmaradnak az élmezőnytől, a Mercedes nagy előrelépést tett az idény során, és céljuk, hogy kihasználják az olyan helyzeteket, mint a vasárnapi: Max Verstappen mögött a 2. és 3. helyen értek célba, legyőzve ezzel többek között Sergio Perezt is, akit Russell a futam végén utasított maga mögé. 

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke nagyon büszke a versenyzőkre és az egész istállóra – szerinte jó úton haladnak, és továbbra is ezt a munkát kell folytatniuk. 

„Továbbra is alázatosnak kell maradnunk” – nyilatkozta Wolff a Francia Nagydíj után. „Az autónk nem olyan jó jelen pillanatban, hogy az elöl lévő srácokkal harcoljunk – egy kicsit mindig pesszimista vagyok, mert annak kell lennem.”

„6-7 tizedre vagyunk az élen állóktól, és bár stabilizáltuk a pozíciónkat a versenyen, Verstappen sem tudott elhúzni, de vigyázott is a gumijaira.”

„Összességében a csapatmunka remek volt, a versenyzők nagyon jó munkát végeztek. George okos volt és gyors, Lewis pedig egy oroszlán, aki mindig ott volt” – méltatta a pilótákat a szakember. „Versenynapon a maximumot nyújtjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!