Eifel Nagydíj
Nottwil (SUI) 2nd August 2015. UCI Para-Cycling Road World Championship 2015 - Road race - BMW Ambassador Alessandro Zanardi (ITA). This image is copyright free for editorial use © BMW AG
Fotó: BMW Motorsport
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Zanardi a negyedik éjszakát töltötte az intenzív osztályon

Nem változott Alex Zanardi állapota, aki múlt pénteki balesete után negyedik éjszakáját töltötte a sienai Santa Maria alle Scotte kórház intenzív osztályán.

A korábbi Forma-1-es versenyző, kétszeres CART-bajnok és paralimpiai bajnok pénteken szenvedett súlyos balesetet, amikor kézzel hajtott triciklijével a szemközti sávba átsodródva egy teherautóval ütközött.

Zanardit súlyos fej- és arcsérülésekkel, helikopterrel szállították kórházba, ahol jelenleg is mesterséges altatásban tartják – állapota stabil, de súlyos.

„A páciens a negyedik éjszakát töltötte a Santa Maria alle Scotte kórház intenzív osztályán stabil szív- és légzési, illetve metabolikus paraméterekkel” – áll a kórház közleményében.

„Neurológiai állapota nem változott a súlyosságát tekintve. A páciens továbbra is szedált, intubált állapotban van, mechanikusan lélegeztetjük. A szedálás esetleges csökkentését a neurológiai állapot értékeléséhez jövő héten vizsgáljuk meg. A prognózis továbbra is bizalmas.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!