Zhou magabiztos Forma-1-es jövőjét illetően - F1VILÁG.HU

Zhou magabiztos Forma-1-es jövőjét illetően

Az Alfa Romeo Forma-1-es csapatának versenyzője, Guanyu Zhou nagyon bízik abban, hogy 2023-ra is szerződést kap majd a svájci-olasz istállótól.

A kínai pilóta idén mutatkozott be az F1-ben, teljesítményével pedig igencsak elégedett az Alfa Romeo. Zhou már a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon megszerezte első pontját, Kanadában pedig további egységekkel gazdagodott. Egyelőre viszont még nincs érvényes szerződése 2023-ra, ő azonban nagyon bízik abban, hogy jövőre is Valtteri Bottas csapattársa maradhat.

„Még semmi sincs megerősítve, de várunk erre a bizonyos megerősítésre” – mondta a kínai pilóta. „Nyilvánvalóan elkezdtünk tárgyalni róla, a csapat nagyon elégedett azzal a munkával, amit eddig végeztem, főleg a nehéz silverstone-i hétvége után, melyet követően formában tudtam maradni.”

„Szóval elégedett vagyok a csapattal, a szerelőkkel, minden remekül megy Freddel [Vasseur] és Valtterivel [Bottas]. Szóval nem lehet nagy gond jövőre, amíg az idei évre koncentrálunk.”

Zhou beszélt arról is, nagyon örül annak, hogy jövőre várhatóan a Kínai Nagydíj is visszakerül az F1-es naptárba.

„A Kínai Nagydíj valószínűleg visszatér jövőre. Ez sincs még megerősítve, de amennyire én tudom, ez a cél, és minden jól alakul a COVID-dal kapcsolatos szigorítások kapcsán is, szóval szerintem ez egy nagy lehetőség.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!