Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

GIOVINAZZI Antonio (ita), Alfa Romeo Racing C39, garage, box, during the second session of the Formula 1 Pre-season testing 2020 from February 26 to 28, 2020 on the Circuit de Barcelona-Catalunya, in Montmelo, Barcelona, Spain - Photo Florent Gooden / DPPI
Fotó: Alfa Romeo Racing

Háttér: Így rendeznek be egy Forma-1-es garázst

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Háttér: Így rendeznek be egy Forma-1-es garázst

A Mercedeshez és a Ferrarihoz képest jóval kevesebb, nagyjából 500 alkalmazottat foglalkoztat az Alfa Romeo Forma-1-es csapata, a szabályoknak köszönhetően viszont a versenyhelyszíneken azért kiegyenlítődnek a számok. 60 olyan szakember segíti az istállót, akik a versenyautók működtetésében vállalnak szerepet, és akiknek tökéletesen összehangolt munkát kell letenniük az asztalra ahhoz, hogy az istálló a lehető legjobb eredményeket érje el versenyről versenyre.

Ebben a cikkben betekintést nyújtunk az Alfa Romeo Forma-1-es csapatának garázsába: megmutatjuk, hogyan építi fel „műhelyét” a svájci-olasz istálló minden egyes versenyhétvégén.

A garázs kialakítása ugyan némiképp változhat, függően attól, hogy az adott versenypályán éppen mekkora hely áll rendelkezésre, a cél azonban minden esetben az, hogy az egyes „zónák” könnyen és hatékonyan tudjanak kommunikálni egymással.

Alább megmutatjuk, kik és hogyan helyezkednek el Kimi Räikkönenék garázsában, és pontosan milyen feladatokat is látnak el az időmérő edzések és a versenyek során.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!