Háttér: Így rendeznek be egy Forma-1-es garázst - F1VILÁG.HU

Háttér: Így rendeznek be egy Forma-1-es garázst

A Mercedeshez és a Ferrarihoz képest jóval kevesebb, nagyjából 500 alkalmazottat foglalkoztat az Alfa Romeo Forma-1-es csapata, a szabályoknak köszönhetően viszont a versenyhelyszíneken azért kiegyenlítődnek a számok. 60 olyan szakember segíti az istállót, akik a versenyautók működtetésében vállalnak szerepet, és akiknek tökéletesen összehangolt munkát kell letenniük az asztalra ahhoz, hogy az istálló a lehető legjobb eredményeket érje el versenyről versenyre.

Ebben a cikkben betekintést nyújtunk az Alfa Romeo Forma-1-es csapatának garázsába: megmutatjuk, hogyan építi fel „műhelyét” a svájci-olasz istálló minden egyes versenyhétvégén.

A garázs kialakítása ugyan némiképp változhat, függően attól, hogy az adott versenypályán éppen mekkora hely áll rendelkezésre, a cél azonban minden esetben az, hogy az egyes „zónák” könnyen és hatékonyan tudjanak kommunikálni egymással.

Alább megmutatjuk, kik és hogyan helyezkednek el Kimi Räikkönenék garázsában, és pontosan milyen feladatokat is látnak el az időmérő edzések és a versenyek során.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!