Különleges sisakban gurult pályára Vettel

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, Ferrari, Niki Lauda tribute helmet 2019, Monaco FP1
Különleges sisakot használ majd a hétvégi Monacói Nagydíjon a Ferrari Forma-1-es csapatának négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel.

A német versenyző a héten elhunyt Niki Lauda előtt tiszteleg azzal, hogy a legendás versenyző által használt sisakfestéssel köröz Monte-Carlo utcáin.

„Kiváltságosnak érzem magam nemcsak azért, mert ismerhettem őt, hanem azért is, mert rendszeresen beszélgethettem vele, viccelődtünk, és így tovább. Nagyon egyenes humora volt. Néha nem tudtad megmondani, hogy csak viccel, vagy éppen kinyilatkoztat. Nagyon élveztem ezeket” – mondta Vettel még szerdán Laudáról.

„Az ember nem sűrűn találkozik olyan emberrel, mint ő – nemcsak az F1-ben, úgy általában sem. Egyedülálló ember volt. Soha nem akart másmilyennek tűnni, mint amilyen. Nagyon nyílt volt, egy igazi karakter, egy igazi versenyző – szenvedéllyel adózott a sport iránt. Nagy űrt hagy maga után, amit nem tudunk majd betölteni.”

Fotók Vettel új sisakjáról:

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!