Megható: Elhunyt édesapjára emlékezik az F1-es bajnok

Fotó: McLaren
Jenson Button with his father John and his girlfriend Jessica Michibata at Australian GP *** Local Caption *** +++ www.hoch-zwei.net +++ copyright: HOCH ZWEI +++
Ma 5 éve, 2014. január 12-én hunyt el tragikus hirtelenséggel a Forma-1-es világbajnok Jenson Button édesapja, John.

Ma 5 éve, 2014. január 12-én hunyt el tragikus hirtelenséggel a Forma-1-es világbajnok Jenson Button édesapja, John.

Az idősebb Button maga is autóversenyző volt, főleg ralikrossz-versenyeken indult, fia, Jenson pedig eljutott egészen a Forma-1-ig, ahol 2009-ben a Brawn GP színeiben világbajnok lett.

A brit autóversenyző ma közösségi oldalán emlékezett meg 5 éve elhunyt édesapjáról az alábbi fotóval, mely mellé azt írta: „5 éve, hogy elveszítettük ezt a nagyszerű embert. Azt mondják, idővel könnyebb lesz, de ez nem igaz.”

„Még mindig szeretném őt felhívni és elmondani a legújabb nagy hírt, vagy csak azért, hogy halljam a hangját. Megnyugvással tölt el, hogy az öreg fiú kimaxolta az életet, de ahogy mindenki, aki elveszít egy közeli hozzátartozót, bárcsak én is mondhatnám neki még egyszer, hogy „szeretlek”.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS