Rossival haverkodott a McLaren ifjú titánja

Lando Norris (McLaren) with MotoGP-star Valentino Rossi (Yamaha)
Fotó: Twitter / Lando Norris
Egy álma vált valóra a McLaren ifjú titánjának, Lando Norrisnak, amikor múlt hétvégén gyerekkori hősével, Valentino Rossival találkozhatott. A fiatal pilóta a MotoGP Brit Nagydíján vehetett részt.

Norris a Yamaha garázsában is vendégeskedett múlt hétvégén, ahol hosszasan elbeszélgetett Rossival, sőt, még egy esetleges közös endurance-szereplés is szóba került.

„13 éve követem a MotoGP-t, ez volt az első szenvedélyem a Forma-1 előtt, de ilyen közelről még soha nem figyelhettem meg a motoros eseményt. Különösen fantasztikus volt találkozni Valentinóval, aki mindig is a hősöm volt. Ő a legjobb, és mindig inspirált engem” – mondta Norris.

„Kétkeréken nem lennék versenyképes, de Rossi nagyon gyors négykeréken is, és tudom, hogy decemberben elindul az Abu Dhabi 12 óráson. Talán a jövőben csinálhatunk valamit közösen!”

@LandoNorris

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!