2024.06.25., kedd, 16:30 - F1VILÁG.HU

Day: június 25, 2024

Marko: Csak Verstappen miatt tudunk most versenyeket nyerni…

A Red Bull motorsport-tanácsadója, dr. Helmut Marko állítja, az osztrák csapat csak és kizárólag Max Verstappennek köszönhetően tud mostanság versenyeket nyerni a Forma-1-ben, autójuk ugyanis jelenleg nem a leggyorsabb a mezőnyben.

Így reagált Horner Perez újabb gyenge hétvégéjére

A Red Bull Forma-1-es csapatát irányító Christian Horner nagyon reméli, versenyzőjük, Sergio Perez önbizalmat tud meríteni abból, hogy a mezőny közepéről rajtolva pontokat szerzett a vasárnapi Spanyol Nagydíjon.

Briatore: Nincs döntés a Renault motorprogramjáról

Az Alpine Forma-1-es csapatának nemrégiben kinevezett tanácsadója, Flavio Briatore nem tagadta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint fontolgatják, hogy sutba dobják 2026-os motorprogramjukat, állítja viszont döntés még nem született ennek kapcsán.

McLaren: Norris nem tehetett volna többet a győzelemért

Noha önmagát ostorozza a vasárnapi Spanyol Nagydíj elveszített győzelem miatt Lando Norris, főnöke, Andrea Stella szerint a brit versenyző nem tehetett volna többet annak érdekében, hogy nyerjen a Spanyol Nagydíjon.

Norris győzelmi reményekkel érkezik Ausztriába

Győzelmi reményekkel érkezik meg a hétvégi Osztrák Nagydíj helyszínére, Spielbergbe a Red Bull Forma-1-es csapatának ifjú versenyzője, Lando Norris. A brit úgy érzi, Barcelonában az övék volt a leggyorsabb autó, ugyanakkor rámutatott, Max Verstappen egyszerűen képtelen hibázni.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!