A GP VILÁGA – F1-es szerződésmustra: Pilótakeringőt hoz 2021?

Sokan Max Verstappent tartották a 2021-es átigazolási piac egyik kulcsfigurájának, a Red Bull csapata azonban nemrég bejelentette, 3 évvel meghosszabbította a holland pilóta szerződését, aki így legalább 2023 végéig az osztrák istállót erősíti majd.

Miután a Ferrari nemrég szintén bejelentette, 2024-ig meghosszabbította ifjú titánja, Charles Leclerc szerződését, a jövő két potenciális bajnoka vált hirtelen elérhetetlenné. De vajon mit lép erre a Mercedes, ahol Lewis Hamilton és Valtteri Bottas jövője kérdéses.

A jelenlegi Forma-1-es mezőnyből összesen 5 versenyző rendelkezik érvényes szerződéssel 2021-re: az imént említett Verstappenen és Leclercen kívül Sergio Perez, Esteban Ocon és George Russell helye biztos.

Mivel jövőre jelentősen átalakulnak a száguldó cirkusz szabályai, a tapasztalt versenyzők kincset érhetnek a csapatoknak. Most röviden megmutatjuk, hogy a jelenlegi mezőny pilótáival pontosan mi is a helyzet szerződésügyileg!

Friss hírek

 

Friss hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!