Friss hírek

5 éve volt Bianchi tragikus balesete

Napra pontosan 5 éve, a 2014-es Japán Nagydíjon szenvedett tragikus kimenetelű balesetet Jules Bianchi.

A francia versenyző 2014. október 5-én a szuzukai versenyen a vizes pályán elveszítette uralmát versenyautója felett, és egy másik autó mentésében segédkező munkagépnek csapódott.

Az akkor 25 esztendős versenyző súlyos sérüléseket szenvedett, a baleset után pedig hónapokig mesterséges kómában tartották. Sérüléseibe végül 2015. július 17-én halt bele.

Hirdetés
 

A tragikus októberi napról jó barátja, egyben keresztfia, a ma már a Ferrari F1-es csapatánál versenyző Charles Leclerc is megemlékezett közösségi oldalain.

„5 év telt el a horribilis szuzukai nap óta… Vasárnap utazom Japánba, és soha nem könnyű visszatérni erre a pályára a történtek után. De mindig megőrzünk az emlékezetünkben. Mindent beleadok majd jövő hétvégén” – írta az Instagramon közzétett közös fotó mellé a monacói.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

5 years since that horrible day in Suzuka… Leaving for Japan on Sunday, it's never easy to go back to such a track after what happened but we always have you in our memories. I'll give absolutly everything next week-end ❤️ @associationjulesbianchi #jb17

CHARLES LECLERC (@charles_leclerc) által megosztott bejegyzés,

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!