A Ferrari exelnöke megtartaná Vettelt - F1VILÁG.HU

A Ferrari exelnöke megtartaná Vettelt

HIRDETÉS
A Ferrari egykori elnöke, Luca di Montezemolo azt mondja, ha továbbra is ő lenne az olasz gyártó első embere, meghosszabbítani Sebastian Vettel szerződését.
GP ABU DHABI  F1/2019 - VENERDÌ 29/11/2019  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel

A négyszeres világbajnok kontraktusa az év végén lejár Maranellóban, olasz sajtóhírek szerint pedig a Ferrari hajlandó lenne hosszabbítani vele, ám csak egy évre, és csak úgy, ha fizetésén is csökkentenének.

Úgy tudni, a Ferrari első ajánlatát Vettel visszautasította, a német azonban úgy véli, mire a 2020-as szezon elkezdődik, eldől a jövője.

A Ferrari egykori elnöke, Luca di Montezemolo azt mondja, ő biztosan marasztalná Vettelt.

„Seb még mindig nagyon gyors, rengeteg tapasztalata van, és nem gondolom, hogy gondja van a motivációval” – magyarázta az olasz szakember.

„Ráadásul a jelenléte Leclercnek is hasznos lenne, aki nagyon tehetséges, de muszáj megvetnie a lábát az élen a pompás tavalyi szezon után, így sokkal több nyomás lesz rajta.”

Di Montezemolo említést tett a 2020-as szezonról is: azt mondja, reméli, hamarosan elrajtolhat a bajnokság.

„Ez az idény egyedisége miatt bevonulna a történelemkönyvekbe. Remélem, hogy lesz lehetőség elrajtoltatni, de ugyanez igaz az olasz labdarúgásra is. Csak garantált biztonság mellett, zárt kapuk mögött lehetséges.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!