A Ferrari exelnöke megtartaná Vettelt

GP ABU DHABI F1/2019 - VENERDÌ 29/11/2019 credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Fotó: Scuderia Ferrari
A Ferrari egykori elnöke, Luca di Montezemolo azt mondja, ha továbbra is ő lenne az olasz gyártó első embere, meghosszabbítani Sebastian Vettel szerződését.

A négyszeres világbajnok kontraktusa az év végén lejár Maranellóban, olasz sajtóhírek szerint pedig a Ferrari hajlandó lenne hosszabbítani vele, ám csak egy évre, és csak úgy, ha fizetésén is csökkentenének.

Úgy tudni, a Ferrari első ajánlatát Vettel visszautasította, a német azonban úgy véli, mire a 2020-as szezon elkezdődik, eldől a jövője.

A Ferrari egykori elnöke, Luca di Montezemolo azt mondja, ő biztosan marasztalná Vettelt.

„Seb még mindig nagyon gyors, rengeteg tapasztalata van, és nem gondolom, hogy gondja van a motivációval” – magyarázta az olasz szakember.

„Ráadásul a jelenléte Leclercnek is hasznos lenne, aki nagyon tehetséges, de muszáj megvetnie a lábát az élen a pompás tavalyi szezon után, így sokkal több nyomás lesz rajta.”

Di Montezemolo említést tett a 2020-as szezonról is: azt mondja, reméli, hamarosan elrajtolhat a bajnokság.

„Ez az idény egyedisége miatt bevonulna a történelemkönyvekbe. Remélem, hogy lesz lehetőség elrajtoltatni, de ugyanez igaz az olasz labdarúgásra is. Csak garantált biztonság mellett, zárt kapuk mögött lehetséges.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS