Friss hírek

A Ferrari exelnöke megtartaná Vettelt

GP ABU DHABI  F1/2019 - VENERDÌ 29/11/2019  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
A Ferrari egykori elnöke, Luca di Montezemolo azt mondja, ha továbbra is ő lenne az olasz gyártó első embere, meghosszabbítani Sebastian Vettel szerződését.

A négyszeres világbajnok kontraktusa az év végén lejár Maranellóban, olasz sajtóhírek szerint pedig a Ferrari hajlandó lenne hosszabbítani vele, ám csak egy évre, és csak úgy, ha fizetésén is csökkentenének.

Úgy tudni, a Ferrari első ajánlatát Vettel visszautasította, a német azonban úgy véli, mire a 2020-as szezon elkezdődik, eldől a jövője.

A Ferrari egykori elnöke, Luca di Montezemolo azt mondja, ő biztosan marasztalná Vettelt.

„Seb még mindig nagyon gyors, rengeteg tapasztalata van, és nem gondolom, hogy gondja van a motivációval” – magyarázta az olasz szakember.

„Ráadásul a jelenléte Leclercnek is hasznos lenne, aki nagyon tehetséges, de muszáj megvetnie a lábát az élen a pompás tavalyi szezon után, így sokkal több nyomás lesz rajta.”

Di Montezemolo említést tett a 2020-as szezonról is: azt mondja, reméli, hamarosan elrajtolhat a bajnokság.

„Ez az idény egyedisége miatt bevonulna a történelemkönyvekbe. Remélem, hogy lesz lehetőség elrajtoltatni, de ugyanez igaz az olasz labdarúgásra is. Csak garantált biztonság mellett, zárt kapuk mögött lehetséges.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!