A Forma-1-es autóbemutatók listája - F1VILÁG.HU

A Forma-1-es autóbemutatók listája

HIRDETÉS
Hétfőn a McLaren prezentációjával megkezdődik a Forma-1-es autóbemutatók sora. Cikkünkben egy csokorba szedtük a már ismert dátumokat, így te sem maradsz le a 2021-es versenygépek debütálásáról.
SALZBURG, AUSTRIA - FEBRUARY 14: General view inside the arena ahead of the Scuderia AlphaTauri AT01 Livery launch on February 14, 2020 in Salzburg, Austria. (Photo by Lars Baron/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-2342B58NN2111 // Usage for editorial use only //

A McLaren MCL35M kódjelű versenyautóját idén Lando Norris és Daniel Ricciardo terelgetik majd. Az új versenygépről egy online prezentáció keretében hétfő este 8 órakor hull majd le a lepel, a bemutatót pedig élőbene közvetítjük majd itt, az F1Világon, szóval érdemes lesz ellátogatni weboldalunkra!

Szintén az előttünk álló héten, február 19-én bemutatózik az AlphaTauri, a faenziaiak prezentációját pedig az Alfa Romeo eseménye követi február 22-én.

Mivel a világbajnokság a szokásosnál később, csak március végén kezdődik Bahreinben, jó néhány márciusi autóbemutató is vár ránk.

A világbajnoki címvédő Mercedes március 2-án, a Williams március 5-én, míg a Ferrari március 10-én tartja prezentációját.

Az F1-es autóbemutatók listája:

CsapatIdőpont
McLarenfebruár 15.
AlphaTaurifebruár 19.
Alfa Romeofebruár 22.
Mercedesmárcius 2.
Williamsmárcius 5.
Ferrarimárcius 10.
Red Bull
Alpine
Aston Martin
Haas

Természetesen idén is jelentkezünk majd szokásos riportfilmjeinkkel: az új versenyautók mellett interjúkat is mutatunk majd az F1-es mezőny sztárversenyzőivel!

A Forma-1-es autóbemutatókkal kapcsolatos minden hírt IDE kattintva olvashatsz!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!