A Mercedesnél már készülnek azok a fejlesztések, melyek „visszavezetik a csapatot a bajnoki küzdelembe” - F1VILÁG.HU

A Mercedesnél már készülnek azok a fejlesztések, melyek „visszavezetik a csapatot a bajnoki küzdelembe”

HIRDETÉS
Igazán optimistán nyilatkozott a Mercedes fejlődésével kapcsolatban a német istálló technikai igazgatója, Mike Elliott – a szakember azt reméli, már ezen a hétvégén, Melbourne-ben sikerül előrébb lépniük.
Lewis Hamilton Mercedes

Az ezüstnyilak kiábrándító formában kezdték a szezont, és már a bahreini nyitóhétvégén elismerték, a W14-es kódjelű versenyautóval jelenlegi formájában biztosan nem fognak tudni győzelmekért harcolni. Egy komplett koncepcióváltás zajlik tehát Brackley-ben, a csapat gőzerővel dolgozik azokon a fejlesztéseken, melyeknek hála reményeik szerint újra versenyképesek lesznek.

„Már kezdünk látni néhány olyan fejlesztést, melyek vissza fognak vezetni bennünket a bajnoki küzdelembe” – mondta Mike Elliott, a Mercedes technikai igazgatója. „Minden, amit tehetünk, hogy tovább nyomjuk. Nagy örömmel látom a csapat hozzáállását.”

A legtöbb F1-es istálló az európai idény kezdetén viszi pályára első komolyabb fejlesztéseit, Elliott azonban azt reméli, már ezen a hétvégén, Melbourne-ben meg tudnak tenni „egy újabb kisebb lépést”.

„A fő célunk jelenleg az, hogy folytassuk a tanulást. Még csak két versenyen vagyunk túl, nagyon nehéz trendekről beszélni még. Arra koncentrálunk, hogy kitaláljuk, hogyan tudnánk folytatni az előrébb jutást.

„A pálya jelenlegi karakterisztikáját tekintve Ausztráliban feltehetően az első tengely lesz hangsúlyos, inkább olyan lesz, mint a dzsiddai, nem pedig a bahreini. Szóval reméljük, hogy sikerül újabb kisebb előrelépést tenni, és talán egy kicsit versenyképesebbek tudunk lenni. Reméljük, hogy sikerül olyat tanulnunk, ami segítségünkre lesz abban, hogy hosszú távon előrébb jussunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!