A női mosdóból kilépő Ricciardo megsértődött Räikkönen beszólásán - F1VILÁG.HU

A női mosdóból kilépő Ricciardo megsértődött Räikkönen beszólásán

Igencsak vicces történetet osztott meg a minap a Forma-1-es mezőnyből tavaly kikerült Daniel Ricciardo a száguldó cirkusz 2007-es bajnokával, Kimi Räikkönennel kapcsolatban.

Az ausztrál pilóta idén a Red Bull tartalékosaként tevékenykedik, célja pedig az, hogy 2024-ben visszatérjen az F1-es mezőnybe – ezt azonban csak akkor hajlandó megtenni, ha versenyképes autót adnak alá.

Ricciardo nemrég egy podcastben beszélt az F1-ben eltöltött évekről, és felidézte pályafutása korai szakaszának egy számára igencsak emlékezetes momentumát. Az ausztrál versenyző szóbahozta, hogy természetesen a futamok előtt a pilóták meglátogatják a mosdót, hogy még véletlenül se az autóban jöjjön rájuk a szükség – egy alkalommal pedig Kimi Räikkönennel futott össze, aki oda is szúrt egy kicsit az akkor még ifjú versenyzőnek.

„Az ember nem akarja, hogy az autóban jöjjön rá az inger: a biztonsági öv szoros, és nyomja az embert bizonyos részeken, szóval nem túl élvezetes a dolog” – magyarázta Ricciardo, majd rátért arra a bizonyos emlékezetes esetre is, amikor egyszer nem volt ideje kivárni a sort a férfimosdó előtt: „Egy női és egy férfi mosdó volt, én pedig úgy voltam vele, ’ha menni kell, hát menni kell’, szóval bementem a nőibe.”

„Amikor kijöttem, Kimi Räikkönen jött szembe, és odabökte, hogy ’na, az összes nő itt van…’, vagy valami ilyesmit, lényegében azt akarta mondani, hogy nő vagyok. Akkor még újonc voltam, gondolkodtam rajta, hogy miért mondhatta. Csak azt láttam, hogy nemigen szól senkihez, úgyhogy eléggé magamra vettem, amit mondott.”

„Az járt a fejemben, ’egy nap majd megmutatom neked, hogy igenis férfi vagyok!’.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!