Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

A Red Bull komoly ajánlatot tett Vettelnek

Német lapértesülések szerint Sebastian Vettel készen áll meghosszabbítani szerződését a Red Bull Racing istállóval egészen a 2014-es idény végéig, nem kis summáért.


Német lapértesülések szerint Sebastian Vettel készen áll meghosszabbítani szerződését a Red Bull Racing istállóval egészen a 2014-es idény végéig, nem kis summáért.

A világbajnoki címvédő jelenleg is érvényes szerződése az idei év végéig szól, egy év opcióval, ami minden bizonnyal a 2012-es idény végéig az energiaital-gyárosokhoz láncolja, ugyanis minden jel arra utal, hogy Adrian Newey új modellje is hozni fogja a szintet.

A Red Bull birodalom vezére, Dietrich Mateschitz és a gárda csapatfőnöke, Christian Horner nem titkolta, hogy hosszú távon számít Vettelre, jóllehet a fiatal német már többször elhintette, hogy egy napon nagyon szívesen versenyezne a Ferrari színeiben, mely csapat bizonyára szívesen lecsapna a tehetségre.

A Sport Bild értesülései szerint azonban a csapat vezetése előrehaladott tárgyalásokat folytat a német versenyzővel, akinek már csak alá kell írnia azokat a papírokat, amik 2014 végéig a csapathoz láncolják.

Mindezt jó áron, a német lap úgy tudja, hogy évi 10 millió euróért, amihez még hozzáadódnának a prémiumok.

A Red Bull motorsport tanácsadója, Helmut Marko ugyan nem erősítette meg a híreket, de azt elmondta, hogy a csapat valóban tárgyalásban áll Vettel menedzsmentjével – és ha minden jól megy, már a két hét múlva megrendezésre kerülő Ausztrál Nagydíjon pontot tehetnek az ügy végére.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!