Friss hírek

A Toyota duója esélyesnek érzi magát Kínában

A Toyota olasz versenyzője, Jarno Trulli magabiztosan várja a hétvégi Kínai Nagydíjat, ugyanis meggyőződése, hogy folytatni tudja szárnyalását, miután fantasztikusan kezdte az idei szezont a Forma-1-ben.

A Toyota olasz versenyzője, Jarno Trulli magabiztosan várja a hétvégi Kínai Nagydíjat, ugyanis meggyőződése, hogy folytatni tudja szárnyalását, miután fantasztikusan kezdte az idei szezont a Forma-1-ben.

Trulli egy harmadik, illetve egy negyedik helyezést szerzett az első két versenyen, melynek köszönhetően a Brawn GP duója mögött alig lemaradva, a harmadik pozícióban áll a pontversenyben.

Az olasz pilóta éppen ezért magabiztosan várja a hétvégi megmérettetést, mert úgy érzi, minden esélye meglesz arra, hogy ismét felvegye a versenyt ellenfeleivel, és az élen maradjon Kínában.

“Optimista vagyok a Kínai Nagydíjjal kapcsolatban, mert nagyon erősen kezdtük az idei szezont” – mondta Trulli a csapat előzetesében. “Az is jól mutatja, mennyit fejlődtünk a tavalyi évhez képest, hogy egy kicsit csalódott voltam a negyedik hely miatt Malajziában, mert harcba szerettem volna szállni a dobogóért, és a győzelemért. Tavaly is a negyedik helyen végezetem Malajziában, de akkor az sokkal jobb volt, mint amire számítottunk.”

“A második helyen állunk a konstruktőrök versenyében, így egyértelmű, hogy egyike vagyunk az élcsapatoknak, hiszen mind én, mind pedig Timo (Glock) folyamatosan az élen harcolunk, ami fantasztikus. Éppen ezért az a célom a hétvégével kapcsolatban, hogy felállhassak a dobogóra Kínában, és szerintem erre minden esélyem megvan.”

“Kína egy tipikusan olyan pálya, ahol soha nem volt különösebb szerencsém, ahogy tavaly sem, mikor valaki már az első kanyarban hátulról eltalált. Bízom abban, hogy idén változik a helyzet, és a hétvégén szerencsésebb leszek.”

Trulli csapattársa, Timo Glock, aki pályafutása második dobogós helyezését szerezte meg a Maláj Nagydíjon, szintén optimista a hétvégével kapcsolatban, és úgy érzi, csapatának minden esélye megvan arra, hogy jól szerepeljen Kínában.

“Malajzia egy őrült verseny volt, azonban kiváló eredmény született a csapat számára, és mindez magabiztosságot adott nekem a Kínai Nagydíjra” – mondta a német pilóta. “Minden körülmények között versenygépesek voltunk, ami jó jel, mert megerősíti azt, hogy megvolt az okunk arra, hogy optimisták legyünk a szezon kezdete előtt.”

“Eddig mindkét versenyen az első négyben voltunk, így ismét a dobogóra hajtunk, de természetesen szoros a mezőny, így egy újabb jó hétvégét kell teljesítenünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!