Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Abu Dhabiban tehet bejelentést a Renault

Várhatóan a jövő hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon bejelenti a Lotus Forma-1-es csapatának átvételét, illetve gyári csapatként való jövő évi indulását a Renault.


Várhatóan a jövő hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon bejelenti a Lotus Forma-1-es csapatának átvételét, illetve gyári csapatként való jövő évi indulását a Renault.

Cyril Abiteboul, a Renault Sport F1 ügyvezetője azt mondja, az egyeztetések az utolsó fázisba érkeztek, a végső szót pedig Carlos Ghosn, a Renault ügyvezetője mondja majd ki.

„Tehetünk valamiféle bejelentést Abu Dhabiban, vagy Abu Dhabi után, de az is lehet, hogy előtte” – mondta Abiteboul a Motorsport.com című internetes lapnak.

„Efféle időzítésről beszélhetünk – röviddel a versenyhétvége előtt vagy után tehetünk bejelentést. Nem egyeztünk meg időpontban, pusztán azért, mert még nem tudjuk biztosan, hová vezet ez a folyamat.”

A szakember kifejtette, habár a Renault a színfalak mögött folyamatosan dolgozik a jogi ügyeken a Lotusszal, Ghosn jóváhagyására is szükség lesz.

„A munka folyik a háttérben. A Lotus összetett helyzetben van, szóval két vonalon zajlanak a dolgok. Az egyik a Lotus átvételéről szól, és bizony vannak örökölnivaló dolgok. Szóval időigényes folyamat ez. Ügyvédekkel, könyvvizsgálókkal, elemzőkkel dolgozunk együtt.”

„Ezzel párhuzamosan pedig a Renault folytatja az F1-es szereplés kiértékelését úgy általában. És arra számítunk, hogy ezen két vonal mentén lassan döntésre jutunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!