Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Albonnak nincs B-terve, ha bukja a Red Bull ülését

Nincs B-terve Alexander Albonnak arra az estre, ha nem tarthatja meg a Red Bull ülését a 2021-es szezonra.

A thai versenyzőre nagy nyomás nehezedik, az idei szezon során ugyanis nemigen tudta tartani a lépést csapattársával, Max Verstappennel, ami miatt F1-es ülése is veszélybe került.

A Red Bull várhatóan a szezonzáró után dönt majd arról, hogy megtartja-e Albont a 2021-es szezonra. Ha nem, Nico Hülkenberg, vagy Sergio Perez érkezhet a helyére.

Albon a Bahreini Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre elárulta, még nem gondolkodott azon, mi lesz akkor, ha nem tarthatja meg ülését a Red Bullnál.

„Erre a három versenyre fókuszálok, máson nemigen gondolkodom ezzel kapcsolatban. A legtöbb embernek van B-terve, de az én tervem az A-terv, ez pedig az, hogy a csapatnál maradok” – mondta a fiatal versenyző.

„Szóval erre fókuszálok. Ez a célom, és erre koncentrálok az utolsó három versenyen.”

Albon egyébként azt mondja, az elmúlt időszakban elkezdte egyre jobban érezni magát a Red Bull autójában.

„Azt mondanám, hogy leginkább az autóban lévő önbizalomról van szó. Vezetni azt, folyamatosan a határon mozogni, következetesnek lenni… Főleg a szezon elején nehezen boldogultam az autó hátuljával, és ez egyre jobb lett. És az érzéseim az autóval kapcsolatban is fejlődtek. És ha ez jobb tud lenni, az a legfőbb dolog.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!