Alonso: Az eredmény jó, a vezethetőség nem - F1VILÁG.HU

Alonso: Az eredmény jó, a vezethetőség nem

HIRDETÉS
A Forma-1-es Amerikai Nagydíj időmérőjén nyolcadik rajthelyet megszerző Fernando Alonso vegyes érzésekkel várja a ma esti futam rajtját.

Néhány pont megszerzését tűzte ki célul az austini F1-es nagydíjra az Aston Martin színeiben versenyző Fernando Alonso, aki a szombat éjféli kvalifikáción a Q3-ba bejutva a nyolcadik rajthelyet szerezte meg. A kétszeres világbajnok szerint a csapata jelenlegi helyzetét figyelembe véve ez az eredmény rendben van, azzal viszont egyáltalán nem elégedett, hogy a többszöri beállításmódosítást követően sem sikerült megtalálnia az összhangot az autójával.

„Igen, szerintem ez egy jó eredmény. Az autó vezethetősége szempontjából ez eddig egy nehéz hétvége volt. Az első szabadedzés és a sprintfutam után is változtattunk a beállításokon. Kicsit még mindig kísérletezünk, szóval egyelőre nem vagyok elégedett. Az eredmény viszont jó. Remélhetőleg ezzel lehetőségünk nyílik néhány pontot szerezni. Ez a célunk.”

Alonsónak egyébként az időmérő edzést megelőzően kisebb összetűzésbe került egyik versenytársával, Liam Lawsonnal, akit az új-zélandi pilóta szerint Alonso meg is fenyegetett.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Alonso: Az eredmény jó, a vezethetőség nem
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!