Aston Martin: Helyére került a kirakó utolsó darabja, cél a világbajnoki cím! - F1VILÁG.HU

Aston Martin: Helyére került a kirakó utolsó darabja, cél a világbajnoki cím!

A világbajnoki címet tűzi ki célul új motorpartnerével, a Hondával az Aston Martin. Az istálló fontos mérföldkőnek tekinti a japán gyártóval való megállapodását.

Ahogyan arról az F1Világ is beszámolt, az Aston Martin 2026-tól már a Honda erőforrásait használja majd a Forma-1-ben, így 2025-ben, a jelenlegi motoréra végén véget ér együttműködése a Mercedesszel. Az Aston martin vezérigazgatója, Martin Whitmarsh azt mondja, a japán gyártóval való szövetségük az utolsó fontos lépés azon törekvésükben, hogy mihamarabb a világbajnoki címért csatázzanak a Forma-1-ben.

„Pályafutásom során elég szerencsés voltam ahhoz, hogy együtt dolgozhattam a Hondával, és nagyon örülök a lehetőségnek, hogy partnerségre lépünk velük 2026-tól” – mondta a szakember. „Az új, 2026-os F1-es motorszabályok óriási és fontos változást jelentenek, és meggyőződésünk, hogy közösen sikeresen vesszük majd az akadályokat.”

 

„A Hondával való jövőbeli partnerségünk az egyik utolsó darabkája a kirakónak az Aston Martin ambiciózus Forma-1-es terveiben.”

Az Aston Martin tulajdonosa, Lawrence Stroll hozzátette: „Sok a közös az Aston Martinban és a Hondában, beleértve a mérnöki kiválóságot, a hosszútávú elkötelezettséget, és a győzelem iránti szenvedélyt.”

„A Honda és mérnökei igazi versenyzők, és imádják versenykörülmények között fejleszteni termékeiket. A versenyzés benne van a DNS-ükben, mindig is benne volt. És 110 év óta benne van az Aston Martin DNS-ében is, és közösen győzni fogunk.”

„Az Aston Martin a leggyorsabban fejlődő csapat a sportban és a közösségi médiában is, az elmúlt két év alatt megtripláztuk rajongóbázisunkat. A Hondával való partnerségünk az utolsó darabja a kirakónak, hogy megszilárdítsuk az Aston Martin helyét topcsapatként, mely világbajnoki címet elnyerésére képes.”

„Az új kampuszunknak is köszönhetően most megadunk a csapatnak minden eszközt, ami a győzelemhez szükséges.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Aston Martin: Helyére került a kirakó utolsó darabja, cél a világbajnoki cím!
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!