Átment a törésteszteken a Haas 2023-as F1-es autója - F1VILÁG.HU

Átment a törésteszteken a Haas 2023-as F1-es autója

HIRDETÉS
Teljesítette a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kötelező töréstesztjeit a Haas Forma-1-es csapatának 2023-as versenyautója.
YAS MARINA CIRCUIT, UNITED ARAB EMIRATES - NOVEMBER 22: Nico Hulkenberg, Haas F1 Team during the Abu Dhabi November testing at Yas Marina Circuit on Tuesday November 22, 2022 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Carl Bingham / LAT Images)

Az amerikai istálló jövőre a Nico Hülkenberg – Kevin Magnussen párossal vág neki a világbajnoki küzdelmeknek, és természetesen szeretnének előkelőbb helyen végezni az évad során, mint idén, hiszen 2022-ben mindössze a 8. pozícióban zárták a konstruktőri versenyt.

A Günther Steiner által irányított istálló közösségi oldalain számolt be róla, új, VF-23-as kódjelversenyautója sikerrel vette az első akadályokat, és átment az FIA kötelező töréstesztjein, így a kasztnit már homologizálták a 2023-as idényre.

A Haas új autója Simone Resta felügyelete mellett készül, szoros együttműködésben a Ferrarival – tavaly egy kampuszt is felállítottak az amerikai istállónak Maranellóban, ahol a Haas az olaszok szimulátorát és szélcsatornáját is használni tudja.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!