Az F1 vezetősége a királykategória jövőképéről tart előadást - F1VILÁG.HU

Az F1 vezetősége a királykategória jövőképéről tart előadást

Szerdán, Londonban vázolja fel a Forma-1 jövőképét a promótereknek a száguldó cirkusz vezetősége – a 8 órásra tervezett konferencia célja, hogy minél jobbá és izgalmasabbá tegyék a versenyeket az elkövetkezendő években.

A Liberty Media egy éve, 2017. január 1-jén vette át az irányítást a Forma-1 felett, azóta pedig számos értekezést tartott az érintett felekkel, és különféle kutatásokat végzett annak érdekében, hogy minél népszerűbbé tegye az autósportok csúcsosztályát.

A Forma-1 elnöke, Chase Carey, kereskedelmi igazgatója, Sean Bratches, valamint sportigazgatója, Ross Brawn szerdán, Londonban tart prezentációt a versenyrendezőknek, és válaszol a felmerülő kérdésekre.

Úgy tudni, ez az első olyan találkozó, ahol valamennyi promóter egy asztalhoz ül az F1 vezetőségével – tavaly ugyanakkor már voltak informális meetingek Spanyolországban, illetve a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj helyszínén.

„Azt gondolom, nagyszerű, hogy egy asztalhoz ültetnek minket és megvitatjuk az elképzeléseinket, illetve az ő ötleteiket” – mondta az Azeri Nagydíj promótere, Arif Rahimov a Motorsport.com-nak nyilatkozva.

„Remekül fog működni, főleg, ha ez folytatódik is majd alkalomadtán. Hiszen így mindenki értesülhet a terveikről, mi pedig visszajelzéseket adhatunk nekik. Szóval nagyszerű ötlet.”

Csütörtökön, Londonban a Stratégiai Munkacsoport is megtartja idei első ülését.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!