Az utolsó F1-es tesztnap következik, kövesd velünk élőben! - F1VILÁG.HU

Az utolsó F1-es tesztnap következik, kövesd velünk élőben!

Vasárnap idei utolsó előszezoni tesztnapjukat töltik Bahreinben a Forma-1 csapata. A megtett kilométerek alapján a Mercedes áll a legrosszabbul, így nekik lesz mit bepótolniuk.

A száguldó cirkusz mezőnye idén csupán 3 napot tölthet teszteléssel a március végi szezonnyitó előtt, az első két tesztnapon pedig Max Verstappen, illetve Valtteri Bottas volt a leggyorsabbak.

A köridőknél viszont talán sokkal többet számít az, hogy a csapatok mennyi időt tudnak a pályán tölteni, és ebben a tekintetben bizony a Mercedes nem áll túlzottan jól: a német istálló a pénteki váltógondok miatt eddig mindössze 164 körig jutott Bahreinben, míg a legtöbb időt az Alpine csapata töltötte a pályán, ők 257 kört tettek meg.

A vasárnapi zárónapon a legtöbb csapat megosztja a munkát versenyzői között, csupán az Alfa Romeo, illetve a Williams dolgozik egy pilótával.

A teszt eseményeiről élőben beszámolunk az F1Világ Paddockban, érdemes velünk tartani a zárónapon is. Természetesen a legfrissebb hírekkel is jelentkezünk majd weboldalunkon a nap folyamán.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!