Bearman profizmusa lenyűgözte a Haas csapatát - F1VILÁG.HU

Bearman profizmusa lenyűgözte a Haas csapatát

Minden várakozást felülmúlt a Forma-1-ben pénteken bemutatkozó Oliver Bearman, aki a Haas autóját vezethette a Mexikói Nagydíj első szabadedzésén.

A jelenleg Formula-2-ben pallérozódó, a Ferrari támogatását élvező Oliver Bearman egyike volt annak az öt junior versenyzőnek, akik az aktuális Forma-1-es hétvégén tesztlehetőséget kaptak az első szabadedzésen. A 18 éves brit versenyző Kevin Magnussen autóját vezethette, teljesítményéről pedig a csapat mérnökigazgatója, Ayao Komatsu beszélt.

„Nem voltak alacsonyak az elvárásaim, mégis meghaladta az összeset. Nagyon profi volt, és semmilyen hibát nem vétett. A kommunikációja és a visszajelzései is nagyon jók voltak. Semmi panaszom nem lehet rá, elismerésre méltó szabadedzése volt. Ennél több nem is várható tőle.”

„A legmeglepőbb az volt, ahogy az egészet kezelte. A felkészülésétől kezdve egyetlen olyan pillanatot nem tudok megemlíteni, amit frusztrálónak vagy nehéznek talált volna. Minden nagyon simán zajlott. Öröm volt vele és a menedzsmentjével együtt dolgozni.”

Bearman egyetlen hiányérzete talán az lehet, hogy nem sikerült kihoznia a többet a lágy abroncsos köreiből, így ideiglenes csapattársa mögött 0,345 másodperccel a tizenötödik helyen ért célba. Ám ennek ellenére is ő volt a leggyorsabb az öt junior pilóta közül, akik a Mexikói Nagydíj első szabadedzésén autóba ültek.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Bearman profizmusa lenyűgözte a Haas csapatát
Horner és felesége kéz a kézben érkeztek a bahreini paddockba
Leclerc nagyon bízik a Ferrari versenytempójában
Jól fizet a fogadóiroda Leclerc és Russell győzelmére (X)
forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!