Capito csak tavasszal kezd a McLarennél

Várhatóan csak késő tavasszal kezdheti meg a munkát a McLaren új ügyvezető-igazgatója, Jost Capito.


Várhatóan csak késő tavasszal kezdheti meg a munkát a McLaren új ügyvezető-igazgatója, Jost Capito.

Úgy tudni, a szakember csak akkor távozik a Volkswagen motorsport-igazgatói pozíciójából, ha már megtalálták a megfelelő embert a megüresedő pozíció betöltésére.

„Szerettük volna megejteni a bejelentést, hogy kikerüljön a hír, ezáltal pedig gátat szabjunk a pletykaáradatnak” – mondta Capito az Autosportnak.

„Most viszont el kell kezdeni egy folyamatot, hogy megtaláljuk azt az embert, aki átveszi a helyem itt. Nem tudom, ez mennyi időbe telik, de amíg ez nem oldódik meg, és nem leszek elégedett az eredménnyel, addig nem megyek sehova.”

„A Monte-Carlón itt leszek a Volkswagennél, és maradok a következő három-négy ralira, vagy akár tovább is – még nem tudom.”

Az Autosport azt írja, a McLarennél pontosan tisztában vannak Capito helyzetével, és arra számít, a szakember leghamarabb április-május környékén kezdheti meg a munkát a csapatnál.

„A McLaren megérdemli, hogy ennél jobb helyzetben legyen” – magyarázta Capito új szerepkörével kapcsolatban.

„Nehéz döntést kellett meghoznom. Ez volt a legnehezebb egész pályafutásom során, és biztos, hogy ez lesz a legnagyobb kihívás is. De a McLarenről van szó… Engem pedig mindig érdekeltek a nagy kihívások.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS