Orosz Nagydíj

Chilton jövőre is a Marussiánál maradna

Jövőre is szívesen maradna a Marussia Forma-1-es csapatánál a gárda újonc versenyzője, Max Chilton.


Jövőre is szívesen maradna a Marussia Forma-1-es csapatánál a gárda újonc versenyzője, Max Chilton.

A 22 esztendős angol tehetség úgy véli, versenyzőként akkor fejlődne a legtöbbet, ha még egy évet lehúzhatna egy, a Marussiához hasonló kiscsapatnál.

„Imádom a csapatot, és nagyon szeretnék itt maradni még egy évet, hogy tovább tanulhassak” – mondta Chilton.

„Nagyon jó hely ez, itt tanul meg mindent az ember, és itt válik olyan versenyzővé, amilyenné akar. Nagyon szeretnék a Marussiánál maradni, és velük felküzdeni magam, mert megfelelő csomaggal és attitűddel rendelkeznek.”

Habár Chilton csapattársa, Jules Bianchi teljesítményével sokak figyelmét felkeltette a szezon elején, a brit tehetség elégedett saját eredményeivel.

„Nem hinném, hogy alulteljesítettem. A csapat el volt ájulva monacói versenyemtől, illetve azoktól az előzési manőverektől, amiket bemutattam, szóval tudom, hogy az egész gárda mögöttem áll.”

Chilton hazai versenyére készül most, hiszen a királykategória mezőnye hétvégén Silverstone-ba látogat.

„Nyilván én vagyok a legújabb és legkevésbé ismert brit a mezőnyben, de rendben van ez így, hiszen újonc vagyok. Egy szép napon könnyen megváltozhat ez a dolog.”

A Marussia pilótáján kívül még három angol versenyző van az F1-es mezőnyben: Lewis Hamilton, Jenson Button és Paul di Resta.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS