Friss hírek

Coulthard: Tisztelik egymást, de, hogy barátok legyenek…

David Coulthard szerint a történelem egyik legnagyobb harcát láthatjuk idén a vb-címért. A két nagy rivális, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel párharcára tért ki az egykori F1-es pilóta.

Régóta most látjuk a legnagyobb csatát a világbajnoki címért, mert két teljesen különböző személyiségű pilóta harcol azért. Még sokáig fogunk erről beszélni.” – mondta az egyikori F1-es pilóta, és hozzátette, miért gondolja így, és kitért finn csapattársaikra is.

Lewis és Sebastian egyaránt gyorsak és koncentráltak, viszont abszolút más személyiségek. Bottas és Räikkönen által két olyan segítőjük van, akik nem feltétlen a háttérmunkás szerepét.

Hamilton és Vettel egyaránt négyszeres világbajnokok, így még inkább érthető a kettejük közötti versengés.

Nem a hibák fogják eldönteni a csatát, mert nem vezetői gyengeség miatt veszíthetnek, hanem az erőfölény miatt. Abu Dhabi után összegezhetjük, hogy ki, mennyit vétett, ami pontokba került, de előtte semmiképp sem.”

Tavaly Bakuban összetalálkozott Vettel és Hamilton, de mindketten másképp reagálták le az esetet. Erre hívta fel a figyelmet Coulthard is.

Hamilton nem egy balhés típus. Például, ha visszagondolunk a tavalyi bakui futamra. Lewis sokkal inkább szerette volna szemtől szembe megbeszélni Vettellel a történteket. Hasonló egyéniség Sebastian is, de ő inkább családközpontú, és sokkal érettebb. Én azt gondolom, nagyon is tisztelik egymást, mint sportembert, de ahhoz különbözőek, hogy barátok legyenek.” – tette hozzá a skót.

 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!