Ecclestone: A Forma-1 hálás lehet Verstappennek! - F1VILÁG.HU

Ecclestone: A Forma-1 hálás lehet Verstappennek!

HIRDETÉS
A Forma-1 korábbi teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone szerint a száguldó cirkusz hálás lehet a kétszeres világbajnok Max Verstappennek. Az üzletember reméli, a holland pilóta egy napon megdönti majd a brit pilóta rekordjait is.
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - DECEMBER 01: Red Bull Racing Team Principal Christian Horner talks with Bernie Ecclestone, Chairman Emeritus of the Formula One Group, on the grid before the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on December 01, 2019 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-22BW8M4XH2111 // Usage for editorial use only //

Ecclestone már tavaly is arról beszélt, Hamiltonban véleménye szerint már nincs meg az a vadászösztön, ami pályafutása elején, idén júniusban pedig nemes egyszerűséggel azt javasolta a hétszeres világbajnoknak, hogy fordítson hátat a Forma-1-nek. Ecclestone szerint a száguldó cirkusz hálás lehet Verstappennek, aki versenyzésével azt adja a sportnak és a rajongóknak, amit elvárnak tőle.

„A Forma-1-nek köszönetet kellene mondania Max Verstappennek. Max egy versenyző. Azt teszi, amit tennie kell – egyszerűen csak versenyez” – mondta a 92 esztendős üzletember a De Telegraaf című holland lapnak. „A rajongók már régóta egy ilyesvalakit szerettek volna látni.”

Ecclestone hozzátette, szerinte Verstappen Michael Schumacher és Lewis Hamilton 7 világbajnoki címből álló rekordját is megdöntheti majd egy napon.

„Ez függ az autójától, de ha a Red Bull összekapja magát, nem látom okát annak, miért ne nyerhetne tovább. Hogy Max megdönti-e valaha a hét világbajnoki címből álló rekordot? Ki tudja? Reméljük!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!