Friss hírek

Ecclestone: A Forma-1 hálás lehet Verstappennek!

A Forma-1 korábbi teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone szerint a száguldó cirkusz hálás lehet a kétszeres világbajnok Max Verstappennek. Az üzletember reméli, a holland pilóta egy napon megdönti majd a brit pilóta rekordjait is.

Ecclestone már tavaly is arról beszélt, Hamiltonban véleménye szerint már nincs meg az a vadászösztön, ami pályafutása elején, idén júniusban pedig nemes egyszerűséggel azt javasolta a hétszeres világbajnoknak, hogy fordítson hátat a Forma-1-nek. Ecclestone szerint a száguldó cirkusz hálás lehet Verstappennek, aki versenyzésével azt adja a sportnak és a rajongóknak, amit elvárnak tőle.

„A Forma-1-nek köszönetet kellene mondania Max Verstappennek. Max egy versenyző. Azt teszi, amit tennie kell – egyszerűen csak versenyez” – mondta a 92 esztendős üzletember a De Telegraaf című holland lapnak. „A rajongók már régóta egy ilyesvalakit szerettek volna látni.”

Hirdetés
 

Ecclestone hozzátette, szerinte Verstappen Michael Schumacher és Lewis Hamilton 7 világbajnoki címből álló rekordját is megdöntheti majd egy napon.

„Ez függ az autójától, de ha a Red Bull összekapja magát, nem látom okát annak, miért ne nyerhetne tovább. Hogy Max megdönti-e valaha a hét világbajnoki címből álló rekordot? Ki tudja? Reméljük!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!