Ecclestone: Verstappen minden idők legjobbja! - F1VILÁG.HU

Ecclestone: Verstappen minden idők legjobbja!

HIRDETÉS
A Forma-1 korábbi teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone szerint a száguldó cirkusz jelenlegi bajnoka, Max Verstappen már most minden idők legjobb versenyzője.
SUZUKA, JAPAN - SEPTEMBER 24: Race winner Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing celebrates with the trophy in his driver room after the F1 Grand Prix of Japan at Suzuka International Racing Course on September 24, 2023 in Suzuka, Japan. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202309240257 // Usage for editorial use only //

A holland pilóta elképesztő dominanciát mutat idén, az eddigi 16 versenyből 13-at megnyert, és karnyújtásnyira került harmadik világbajnoki címéhez. Verstappen tehetsége megkérdőjelezhetetlen, főnöke, Christian Horner pedig úgy látja, a fiatal pilóta már most az F1 történetének legnagyobbjai közé sorolható.

A királykategória egykori első embere, Bernie Ecclestone még ennél is tovább ment: szerinte Verstappen már most minden idők legjobbja.

„Max a valaha volt legjobb versenyző. Nem kétséges. Pedig én Alain Prostot szoktam mondani. Most viszont Maxot mondanám” – mondta az üzletember a Daily Mail című lapnak. „Ő a legnagyobb. Ő a legjobb abban, hogy a legtöbbet hozza ki az autóból. Nem szórakozik. Az én listámon Lewis Hamilton felett áll.”

„Lewis nyilvánvalóan rendkívül ragyogó, rendkívül tehetséges. Érti az embereket, és a legtöbbet hozza ki belőlük, miközben Max a legjobbat hozza ki az autóból. Ő nagyon más, mint Max. Ha Lewis abbahagyja majd a versenyzést, egy más világba kerülhet, a szórakoztatóiparban, vagy legyen szó bármiről. De nem azt az utat választja majd, mint amit Max választhat. Max egy közülünk. A mi Forma-1-es szféránkban senki sem olyan, mint Lewis.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!