Friss hírek

Egy robbantás miatt őrizetbe vették Jean Alesit!

Meglehetősen durva ügybe keveredett a Ferrari korábbi Forma-1-es versenyzője, Jean Alesi – a francia ex-pilótát robbanószerkezettel való károkozás miatt tartóztatták le a hatóságok.

A L’Equipe című francia lap beszámolója szerint a Forma-1-ben 1989 és 2001 között 201 nagydíjon rajthoz álló Alesit december 20-án vették őrizetbe.

Úgy tudni, Alesi önként sétált be a rendőrségre, miután robbanás történt annál az avignoni irodaháznál, ahol sógora is dolgozott. A beszámolók szerint a hatóságokat szemtanúk értesítették, akik egy gyanús járművet láttak a helyszínen. Erről kiderült, hogy Alesi testvérének, Josénak a birtokában van, akit hamarosan le is tartóztattak.

Hirdetés
 

Francia sajtóhírek szerint Alesi ezután sétált be a rendőrségre, és azt állította, az autóban ő ült fiával és egy barátjával.

A detonáció komoly károkat okozott, de személyi sérülés szerencsére nem történt.

Antoine Wolff Nimes-i államügyész az AFP hírügynökségnek megerősítette, Alesit hétfő délután vették őrizetbe, mert „a gyanú szerint robbanószerkezettel való visszaélésben érintett”.

Az államügyész elárulta, Alesi azt vallotta, ő maga helyezte el sógora cégénél az Olaszországban vásárolt „nagy méretű tűzijátékot”, és nem gondolta, hogy ekkorát fog robbanni, illetve ilyen jelentős károkat okoz.

Alesi állítólag csak megviccelni szerette volna sógorát. A rendőrség Alesi fiát, illetve az autóban ülő harmadik személyt is őrizetbe vette, amíg nem tisztázódik szerepük.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!